Pas på hvad du ønsker – det kunne jo gå i opfyldelse!

Det er næsten ligesom at glæde sig til juleaften her dagen før dagen. Fredag er den længeventede dag, hvor jeg hanker op i 20 kg (+ det løse) nøje udvalgte ejendele og tager afsted på eventyr.

Begejstringen og alle de opsparede håb og drømme bliver snart indløst ligesom forventningen om materielle goder fra barndommens Fætter BR katalog til juleaften.

Omkring tre måneders forberedelse ligger forud. Det er både meget lang tid og temmelig passende. Til at afslutte opgaver på arbejdet og begynde at bygge en forretning som selvstændig er det nok ikke så lang tid. Men i forhold til at sørge for papirarbejde og praktiske ting og komme afsted imens eventyrlysten er stærk, skal der helst ikke gå længere tid.

7011354-where-the-magic-happens

For et halvt års tiden siden sad jeg i en bil på én af Oregons endeløse motorveje og talte om livet og universet og alt dét indimellem med en veninde. Jeg tror vi begge egentlig var ganske godt tilfredse med livet. Professionelt lavede vi noget, vi var glade for, vi havde mulighed for at rejse ud og opleve små bidder af verden og havde betydningsfulde, nære relationer i vores liv. Alting var godt. Og så fik jeg nævnt, at jeg savnede et drys magi og eventyr. Jeg synes på en måde, jeg havde det for mageligt og havde overvejet at flytte til udlandet eller at tage på en længere rejse, men det virkede alligevel lidt formålsløst. Min veninde svarede med et smil, at jeg skulle passe på hvad jeg ønskede, for måske gik det i opfyldelse.

Jorden rundt på 12 måneder

I kan godt se, hvor belejligt det var med Remote Year. Der skulle bestemt ikke særlig meget betænkningstid til. Så om lidt går jeg om bord i det – hvad det så end er? Et sabbatår for voksne, et rejsende kontorfællesskab, en gruppe af innovative selvstændige og iværksættere, en højskole om livet, en jordomrejse med faste rejsefæller eller en 12 måneder lang pubcrawl.

Jeg har pakket min lejlighed ned i 10 flyttekasser, krydser fingre for at jeg har en realistisk vurdering af 20 kilo og har sagt de sidste farveller. Det er vemodigt at tage afsted i så lang tid, og jeg kommer til at savne mit liv i København. Men jeg ville alligevel ikke blive overrasket, hvis jeg får talt mere med venner og familie, mens jeg er afsted end normalt. Det at være langt væk er en god undskyldning for at huske at følge med i hinandens liv.

Nu venter en 12 timer lang flyvetur til et land så eksotisk, at jeg stort set kun kan nævne noget med fodbold og strande i forbindelse med Uruguay.

På gensyn fra den store vide verden.

 

LinkedInFacebookTwitterGoogle+WordPress

2 Comments for “Pas på hvad du ønsker – det kunne jo gå i opfyldelse!”

Frederik

says:

Hej Tanja,
Damm, det bliver spændende – fik helt rejsefeber af din ‘kufferttale til nationen’. Ha en rigtig eventyrlig tur ud i verden – og glem ikke dig selv og os på vejen Jorden rundt …

Tanja Blicher

says:

Taak, jeg skal gøre hvad jeg kan for at leve drømmen! Pas godt på det hele herhjemme. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *